Wed. Oct 27th, 2021

Nakon gitariste preminuo i klavijaturista benda Cidnerella…istog dana…

Magazin Rolling Stone je u svom online izdanju juče objavio da je preminuo Jeff LaBar, najpoznatiji kao gitarista glam metal benda Cinderella. Njegov sin Sebastian potvrdio je vest u sredu putem objave na društvenim mrežama. Imao je 58 godina, a uzrok smrti nije otkriven.

“Moj otac, moj junak, moj idol, preminuo je danas. Trenutno nemam reči. Volim te tata”, napisao je Jeffov sin Sebastian na Instagramu. “Ako možete, podelite fotografije ili video zapise svih zabavnih momenata koje smo svi proveli sa mojim tatom. Bio bih vam veoma zahvalan”.

A samo nekoliko sati kasnije, filadelfijski muzičar John Corabi, na svom oficijalnom Facebook nalogu objavio je da je preminuo još jedan član Cinderelle, klavijaturista Gary Corbett.

“Sa već teškim srcem objavljujem da je Gary Corbett izgubio bitku sa rakom mozga i takođe je preminuo sinoć! Bio je klavijaturista Kissa i Cinderelle, imao sam zadovoljstvo da ga upoznam na turneji i on je bio JEDINA osoba koja mi je priskočila u pomoć i vodila me kroz borbu sa zavisnošću od droge! Najdublje saučešće njegovoj supruzi Lenori i ostalim Garijevim prijateljima i porodici- Počivaj u miru, druže”, napisao je Corabi.

Highwaystar Magazine radio