Copyright goes to original owner.

Nick Mason dolazi u junu u Beograd

Nick Mason, nekadašnji bubnjar grupe Pink Floyd 21.6.2020. nastupiće u Beogradu u Sava Centru zajedno sa svojom supergrupom u okviru velike svetske turneje pod nazivom “Nick Mason’s Saucerful of Secrets”.

Nick Mason je 2018. godine imao prvi javni nastup čak od 2005. godine kada je zajedno sa Pink Floyd-om nastupio na Live 8 koncertu.

Zanimljivost je da je on jedini član gupe Pink Floyd koji je bio u svim postavama benda od njihovog osnivanja pa sve do poslednje turneje 90-ih i privremenog okupljanja za potrebe koncerta Live 8 (2005).

Mason je za svoj novi projekat sastavio supergrupu sa podjednako uspešnim i poznatim svetskim muzičarima koji su publici poznati iz nekih drugih bendova. Supergrupu koja će sa njim doći u Beograd predvodi Gary Kemp iz benda Spandau Ballet, a ostali članovi su Lee Harris iz benda The Blockheads, basista Guy Pratt koji je radio sa Pink Floyd-om posle odlaska Watersa i u solo projektima Gilmoura, i na kraju Dom Beken.

Karte za ovaj koncert biće u prodaji od petka 21. februara od 11:00 po lokalnom vremenu na tickets.rs, na prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i na blagajni Sava Centra.