Photo - Armin Graca

Novi album Zlatana Hadzifejzovića, Kudikamo Izolacija 2013/2015

Podmornica predstavlja lofi instrumentalni album “Kudikamo Izolacija 2013/2015”, sarajevskog umetnika i muzičara Zlatana Hadzifejzovića, sa trenutnom adresom u Londonu.

Album sadrži 7 pesama koje su nastale u periodu izmedju 2013-2015. godine, a koje su snimane u kućnom improviziranom studiju. Uslovi i način snimanja ovom albumu daju svojevrsnu sirovost i iskrenost koju je sve teže naći u moru preproducirane muzike.

Gost na pesmi Commercials je Amar Santić. Fotografiju albuma potpisuje Armin Graca, a dizajn Dino Aganović. Album je dostupan na svim digitalnim platformama, a podržati rad muzičara možete putem platforme Bandcamp.

Podmornica je sarajevska online izdavačka kuća, koja već drugu godinu promoviše domaće nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, te ovom prilikom poziva i sve koji nisu da preslušaju njihova izdanja objavljena u prethodnih par meseci kao što su albumi Hibrid,etc. i Kosmo i Kvitera, Bridgebanks, te V.A. kompilacija Ispod Povrsine uz 13 domaćih muzičara. Uskoro iz Podmornice najavljuju i nove singlove.