Objavljen novi datum koncerta God Is An Astronaut

Zagrebački nastup irskih post rock velikana God Is An Astronaut je dobio novi datum usled situacije u celom svetu. U želji za čim jačim pružanjem živog nastupa pred svojim fanovima ne preostaje ništa drugo nego se još malo strpiti.

Novi datum je sreda, 25.5.2022., a mesto koncerta je i dalje klub Močvara.

Naravno, sve kupljene ulaznice vrede i za novi datum. Ukoliko novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (entrio.hr ili na jednom od Entrio prodajnih mesta) potrebno je zatražiti isključivo preko Entrio refund forme najkasnije do 01.05.2021.

Podssećanja radi, rado viđeni gosti u ovim krajevima, God Is An Astronaut spremali su se za veliku turneju povodom obeležavanja 15. godišnjice albuma “All Is Violent, All Is Bright”.

No, bend u vreme pandemije nije stao – odnosno, itekako je bio aktivan. Plod toga je i novi album “Ghost Tapes”. Sedam potpuno novih pesama koje će itekako upotpuniti prazninu dok se čeka povratak na klupske i festivalske bine širom sveta.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 140,00kn je moguće kupiti u sustavu Entrio, on line ili na fizičkim mestima prodaje. Na dan koncerta cena iznosi 160,00kn.

Sonično putovanje u režiji God Is An Astronaut zakazano je za srijedu, 25.5. u klubu Močvara, a zajedničku organzaciju potpisuju zagrebački Subsonic events i riječki Distune promotion.