Tue. Nov 30th, 2021

OGLASILA SE PEVAČICA KOJA JE URINIRANJEM PO FANU NAPRAVILA SKANDAL

Pevačica koja je dospela u sve svetske medije zbog uriniranja na lice obožavatelja tokom nastupa oglasila se povodom događaja koji je zgrozio većinu ljudi, ali i oduševio sve one koji misle da je rokenrol potpuna sloboda.

Sofija Urista iz benda Brass Against izvela je neverovatan performanstokom nastupa zbog koga večini, barem sudeći prema komenarima, nije bilo baš prijatno, a reagovala je čak i policija Floride.

Ona je, kao što smo već pisali, nakon što je pozvala obožavaoca na scenu, Urista ga je zamolila da legne, a zatim je počela da spušta pantalone i da mu urinira po licu dok je pevala.

Sofija je sada objavila izjavu u kojoj se bavi bizarnim trenutkom i priznaje da je možda otišla predaleko “u ime umetnosti”.

“Uvek sam pomerala granice u muzici i na sceni. Te noći sam pomerila granice predaleko. Volim svoju porodicu, bend i fanove više od svega i znam da su neki bili povređeni ili uvređeni onim što sam uradila. Izvinjavam im se i želim da znaju da nisam htela da ih povredim”, napisala je i dodala:

“Ja nisam skandal umetnik. Uvek želim da muziku stavim na prvo mesto. Zahvalna sam za svu vašu ljubav i podršku”, napisalaje Urista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Urista (@sophiaurista)

Izvor: chaoszine.net

Highwaystar Magazine radio