Tue. Nov 30th, 2021

E-play / Photo: Danilo Mataruga

Otkriveno ko su prijatelji koji će nastupiti sa grupom E-Play 27. novembra

Alternativni bend E-play prvi put u karijeri održaće specijalan koncert na kojem će sa svojim dragim prijateljima muzičarima u subotu, 27. novembra podeliti binu beogradskog Doma omladine.

– Jedva čekamo ovaj koncert, koji će biti veoma značajan za nas. Kroz našu, ne tako malu, karijeru stekli smo mnogo prijatelja, a u subotu u Amerikani ćemo imati čast da zasviramo sa nekima od njih. Održali smo dosta proba sa našim gostima i mogu vam reći da kada su Bane Sunshine i Kiza Iskaz uzeli mikrofone u ruke, naša prostorija za probe se zatresla! Energija sa njima je neverovatna, jedva čekamo da to izvedemo uživo. Podelićemo binu sa još dragih prijatelja, to su Bojan i Romana iz grupe Artan Lili, Matija Dedić na klaviru, a posebna nam je čast što ćemo ugostiti Trutovog učenika Vuka, koji ima samo 11 godina – poručila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Photo: Promo

Grupa E-Play je do sada objavila pet studijskih izdanja, a tokom 2020. godine, posle CD-a i digitalnih platformi, i prvi vinil u karijeri – album “Sloboda”.

Tokom pandemije bend je bio veoma aktivan i prilagođavao se novim okolnostima na razne načine: nastupao je online na holandskom Eurosonic festivalu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje Sloboda Mićalović, dobio je nagradu za pesmu i spot godine “Sloboda” od RTS-ove emisije Bunt, objavio “Srešćemo se neki drugi put “ u live verziji…

Ispratite : E Play sa gostima 27. novembra u sali Amerikana u Beogradu

Svirali su na dva filmska festivala tokom letanje sezone 2021. godine kao i na Beer festu, EXIT festivalu, Nisomniji, Air festu i Al Rock festu.

Pred koncert 27. novembra u Domu omladine Beograda, E-Play je objavio novi singl i spot “Hotel Jugoslavija”, u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

U pitanju je ljubavna pesma, prožeta retro pop prizvucima osamdesetih, koja je nazvana po mestu svog nastanka – čuvenom beogradskom hotelu “Jugoslavija”, u kome E-play ima prostorije za probe.

Koncert benda E-play zakazan je za 21:00 čas, a ulaznice po ceni od 800 dinara mogu da se nabave na Blagajni DOB i prodajnim mestima Ticket Visiona.

Koncert “E-play sa gostima” organizuje Dom omladine Beograda uz podršku organizacije SOKOJ.

Izvor : Headliner.rs

Highwaystar Magazine radio