Ovo je lista najomraženijih TV likova

Sajt Ranker objavio je listu najomraženijih TV likova, a koja je kreirana na osnovu 250 hiljada glasova.

Lista je poslednji put ažurirana 24. novembra, a obuhvata ukupno 257 hiljada glasova. Uz listu navode da ćete otkriti da postoje neki likovi koje svi toliko mrze da niko ne trepne kada sazna da su blizu vrha ove liste groznih TV likova.

Lista uključuje neke od najpodlijih TV likova. Oni nisu nužno podli zato što su loši ili zli, već jednostavno zato što svaki put kada se pojave na ekranu, poželite da jednostavno nestanu. Drugim rečima, to nisu likovi koje „volite da mrzite“, oni su nepopularni pa čak i dosadni likovi koje jednostavno ne možete da podnesete.

Prvo mesto zauzeo je Džefri Barateon iz „Igre prestola“, a Ranker navodi: „Njegov prikaz prezrenog lika drži nas na ivici naših sedišta, željno iščekujući njegov sledeći đavolski potez“.

Još jedan lik iz „Igre prestola“ je na drugom mestu, a radi se o Remziju Boltonu.

Ovo je najbolja serija 2023. godine prema magazinu Rolling Stone

Treće mesto zauzima Šou Taker („Fullmetal Alchemist: Brotherhood“), Guverner iz serije „The Walking Dead“ je na četvrtom mestu, a peto zauzima Rejčel Beri iz serije „Glee“.

Na listi su se našli i Livija Soprano iz „Sopranosa“, Ezra Fic iz serije „Pretty Little Liars“, kao i Emili Valtam iz „Prijatelja“ i to na 26. poziciji.

Zanimljivo je da je na listi i lik Dore iz istoimenog animiranog filma.