Ovog petka u Kuglašu Secreum iz Londona zajedno sa Burning Leaf-om i NAV-om iz Pirota

Spremite se za žestoku svirku i odličan provod u petak 3. novembra, uz bendove Secreum (London, UK), Burning Leaf (Pirot, RS) i NAV (Pirot, RS)!

Pomenuti bendovi ovog petka nastupiće u beogradskom bendu Kuglaš, a ulaz košta 500 dinara.

SECREUM je četvoročlani metal bend iz Londona, osnovan 2012. godine. Razarajućim gitarskim rifovima i žestokim bubnjevima, zajedno sa “low end” zvukom koji puca u ušima između frenetičnih solaža, Secreum pruža savršenu podlogu za prenošenje svih nepravdi sa kojima se suočavamo u životu, dok takođe baca svetlo na stvari koje su nam najdraže. “Preuzimajući uticaj od bendova kao što su Strapping Young Lad, Machine Head, Gojira i Lamb of God, želimo da pružimo uzbudljiv, ali i zabavni performans za sve koji nas gledaju.”

BURNING LEAF je metal bend iz Pirota, osnovan 2010. godine. Debi album, pod nazivom “Hold the Tides Away”, objavili su 2022. godine, a trenutno rade na novom materijalu za svoj predstojeći drugi album. Muzika koju sviraju je mešavina nekoliko žanrova, sa temama inspirisanim ličnim iskustvima, životom, prolaznošću, prirodom i prošlošću.

NAV je stoner/groove bend iz Pirota, osnovan 2022. godine, od strane iskusnih muzičara koji su svirali u raznim lokalnim bendovima. NAV je trenutno u procesu snimanja albuma prvenca. Zvuk benda je vodjen masnim rifovima, melodičnim gitarskim linijama i glasnom ritam sekcijom.