Foto : promo

Pannonian Rock Festival najavio pojačanja za ovogodišnji lineup

Pannonian Rock Festival dodao je nova sjajna imena programu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka održati od 15. do 17. avgusta na popularnoj lokaciji-Katakombe u Osijeku.

Najpoznatiji hrvatski metal bend Manntra iz Umaga će nastupiti za domaću publiku na jednom od retkih koncerata koje sviraju u Hrvatskoj nakon uspešnih koncerata u Zagrebu i Beogradu.

Jedan od najuticajnijih funeral doom bendova-norveški Funeral takođe je jedan od novih imena Pannonian Rock Festivala zajedno sa grčkim W.E.B. (Metal Blade Records) i Drama Noir te španjolskim death metal bendom Murdery.PRF i ove godine ima raznovrstan program sa gostima iz celog sveta,već od ranije su najavljeni poljski velikani- Vader, brazilska Nervosa ali i domaće snage: Đubrivo iz Splita koji godinama nisu nastupali u Slavoniji, varaždinski Cold Snap, domaćini iz Osijeka War-Head, jedan od pionira thrash metala na ovim prostorima – Evil Blood, beogradski Infest i mnogi drugi.

Američki death metal velikani – Jungle Rot nastupiće u Zagrebu(Hard Place) datuma 23.07. zajedno sa Sage(Zg) i Users(Slo) što će ujedno biti i zagrevanje za festival.

Posetioci koji nisu iz Osijeka mogu proveriti hotelski smeštaj na internet stranici festivala te dobiti popust. HŽ Putnički Prijevoz i ove godine osigurava popust od 40% za posetioce festivala.

Prostor za kampovanje i parking su takođe dostupni zajedno sa toaletima i tuševima a u blizini je i prelepa plaža – Kopakabana kao i bazeni pa ne zaboravite kupaće kostime!

Limitirani broj Early-Bird ulaznica će biti dostupan od 25.04. do 10.05. na internet stranici festivala po ceni od 72 € nakon čega se ulaznice do početka festivala mogu kupiti po regularnoj ceni.