PERO DEFFORMERO – tehnički prekvalifikovani folk-metal u Festu ovog vikenda!

Koncert internacionalne tehnički prekvalifikovane folk-metal supergrupe Pero Defformero zakazan je za ovu subotu, 8.februar u klubu Fest u Zemunu!

Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama. Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Nedavno su publici predstavili video ostvarenje za pesmu „Bez tebe“ koja će se naći na njihovom predstojećem albumu „Muzika za ljude bez prijatelja“ u izdanju Multimedia Records-a.

Svako njihovo gostovanje u klubu Fest je dobro posećeno i svako se pamti… očekujemo da tako bude I ovog vikenda – vidimo se 8.februara u 22h u klubu Fest u Zemunu!

Ulaznice po ceni od 600 RSD mogu se kupiti u klubu Fest i u FELIX Shop-u (TC Sremska). Na več koncerta cena ulaznice biće 800 RSD.