foto Multimedia Music promo

PERO DEFFORMERO U ZAPPA BAZI – Slušajte uživo album „Muzika za ljude bez prijatelja“!

Novosadski bend Pero Defformero promovisaće uživo svoj nedavno objavljeni album „Muzika za ljude bez prijatelja“ u subotu, 7. oktobra u 21h u Zappa Bazi.

Bend Pero Defformero ovih dana proslavlja veliki jubilej – 30 godina postojanja i rada, te su u to ime objavili i svoj novi, četvrti po redu, studijski album „Muzika za ljude bez prijatelja” u izdanju diskografske kuće Multimedia Music.

Povodom ovih značajnih događaja za bend, odlučili su da održe ekskluzivan klupski koncert u Zappa bazi (Beton hala, Bulevar vojvode Bojovića 30a).

PERO DEFFORMERO 30 GODINA SA VAMA – STIGLA JE „MUZIKA ZA LJUDE BEZ PRIJATELJA“

„Novi album valja i kvalitetno koncertno promovisati, a to je uvek bila jača strana ovog benda. Zato drage Beograđanke i Beograđani, velika nam je čast i još veće zadovoljstvo da vas pozovemo na naš rođendansko-solističko-promotivni koncert. Nakon toga krećemo u desant na ostatak Srbije a zatim i čitavog regiona!” kaže bend i dodaje da će najveći deo repertoara na koncertu činiti pesme sa albuma „Muzika za ljude bez prijatelja”, ali da će biti i prostora za najznačajnije pesme iz svih perioda njihove karijere.

Na koncertu će biti i njama dragih gostiju, a fanovi će moći da kupe i njihov najnoviji CD ali i novi merch!

HIGHWAYSTAR VAM U OKVIRU NAGRADNE IGRE POKLANJA ULAZNICE ZA OVAJ KONCERT.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Highwaystar (@highwaystar_magazine)

Album „Muzika za ljude bez prijatelja“ grupe Pero Defformero objavljen je u septembru kao digitalno i fizičko CD izdanje za diskografsku kuću Multimedia Music. Na njemu se nalazi ukupno deset pesama čiju produkciju potpisuje Piknik studio, renomiranog producenta Gospodina Bandara, sa kojim je bend i ranije uspešno sarađivao.

Verujemo već da uživate u novim pesmama intergalaktičke atrakcije, super-grupe iz četvrte dimenzije, hrabrih čuvara plamena 1G mreže i fiksne telefonije, u trećoj dimenziji poznatijih kao Pero Defformero, koji ovim izdanjem obeležavaju 30 godina postojanja. Uživo, sa njima, u pesmama ćete uživati još više! Vidimo se u Zappa Bazi u subotu, 7. oktobra!

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj ceni od 1200 RSD možete kupiti u Zappa baru (Kralja Petra 41, rezervacije na 064/0108011) i onlajn putem ovog linka. Ulaznice će na dan koncerta koštati 1500 RSD.

Album „Muzika za ljude bez prijatelja“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.