Pesma “Bolji Čovek” je dobila svoju live verziju

U poslednjem vikendu pre uvođenja restriktivnih mera koje su trenutno na snazi, Ivan Jegdić je održao svoj prvi Beogradski koncert, kao presek dosadašnjeg rada. Početak Ivanove karijere obeležio je singl “Bolji čovek”, kao i formiranje ekipe sa kojom su počele i koncertne aktivnosti. Ova live video verzija je nastala kao spoj ta dva elementa.

Postavu sa kojom Ivan Jegdić nastupa na koncertima čine Marko Arizanović i Stefan Aćimović iz benda Dram i Matija Pešić i Sava Tomić iz benda Keni nije mrtav. Ivan je u kolaboraciji sa ovim muzičarima svojim pesmama udahnuo nove zanimljive aranžmane, koje su ljudi mogli da čuju na zajedničkoj truneji ovih izvođača širom regiona, Turneja je trebalo da obuhvati i nastupe do kraja aprila u Mostaru, Sarajevu, Osijeku, Đakovu, Kragujevcu i Subotici ali je praktično prekinuta 6.marta, kada je i nastao live snimak pesme “Bolji čovek”.

Ivan Jegić je ekskluzivac izdavačke kuće Mascom records. Rođen je u Beogradu i spada u grupu novih autora koji su svojim singlovima i nastupima pokupili simpatije publike. Na samom početku karijere broji milionske strimove na svojim singlovima. U predsojećem periodu, Ivan će nastaviti da radi na objavljivanju novog materijala, dok će koncertne aktivnosti morati da sačekaju. Njegov rad možete pratiti na njegovom Instagram profilu.