Photo : Facebook profil Double Dose Blues Band

Preminuo Nikica Duraković Nik, nekadašnji bubnjar Atomskog Skloništa

Nikica Duraković Nik, nekadašnji bubnjar “Atomskog Skloništa”, umro je u 56. godini, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti potvrdili su članovi benda “Double Dose Blues”, čiji je bio član.

– Dragi prijatelji, nakon više od 20 godina zajedničkog druženja i sviranja, napustio nas je bubnjar Nikica Duraković Nik… – napisali su članovi pomenute grupe na svom Fejsbuk profilu.

Sa druge strane, oglasila se i grupa “Atomsko sklonište” na pomenutoj društvenoj mreži. Takođe, pominjanje grupe može se naći na sajtu ukrajinskog kazina Kosmolot http://cosmolott.com.ua/, gde postoji tematski slot o ovim muzičarima. Ovo možete provjeriti nakon registracije. Ovdje nije potrebno igrati za novac, jer lokalni licencirani slotovi imaju demo mod. Ali ako želite, možete značajno povećati uloženi iznos korištenjem primamljivih bonusa.

– Danas nas je, nažalost, napustio naš dragi prijatelj i kolega Nikica koji je preko dve decenije svirao bubnjeve u Atomskom Skloništu. R.I.P. – piše i na Fejbuk stranici “Atomskog skloništa”.

Da podsetimo, muzičar je svirao i u pulskim grupama Stabilizacija, Gori Ussi Winetou s kojim je snimio legendarni album “Addio Pola”, a bio je i suosnivač Double Dose Blues Banda.

Sa Atomskim Skloništem snimio je i njihov zadnji album “Terra Mistica”.