Pat Smear, St. Vincent, Dave Grohl, Beck, Violet Grohl i Krist Novoselic

Preživeli članovi sastava Nirvana se okupili ponovo

Na snimku ispod pogledajte kako zvuče preživeli članovi Nirvana-e koji su se okupili ponovno samo za noć legendarnih numera

Dave Grohl, Krist Novoselic i Pat Smear su se ponovo okupili i odsvirali pet pesama Nirvane u Holivudu- gde su im se pridružili ćerka Dave Grohla Violet, St. Vincent i Beck.

Preživeli članovi sastava Nirvana okupili su se tokom vikenda kako bi odsvirali poseban set pesama u holivudskom Paladiumu.

Dave Grohl, Krist Novoselic i Pat Smear nastupili su u subotu uveče na humanitarnom showu Art Of Elisium’s Heaven Is Rock And Roll i prošli kroz pet legendarnih numera Nirvane, uz pomoć St. Vincenta, Becka i Grohlove 13-godišnje ćerke Violet.

Počeli su sa pesmom “Lithium“, a nastavili sa “In Bloom“, “Been A Son” i “Heart-Shaped Box“, pre nego što su za kraj odsvirali obradu David Bowie-a “The Man Who Sold The World“.

Takođe, na ovom događaju nastupili su i Cheap Trick i Marilyn Manson.

Grohl, Novoselić i Smear poslednji put su pre ovog zajedno izašli na binu 2018. godine, gde su svirali numeru “Molly’s Lips”, koju je Nirvana obradila 1991. godine, a u originalu je pesma grupe The Vaselines.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=566&v=Tfn68g9CGFI&feature=emb_title