Prikazujemo vam spotove iz nedelje iza nas – 26.1.2020.

Ćao ljudi, trebalo bi da smo već utvrdili gradivo – u ovom članku vam prikazujemo pesme koje su prošle nedelje dobile svoje video spotove ili lyric videe. ?

Ovde ćemo napomenuti kada će biti objavljeni albumi bendova koji su ove nedelje objavili singlove sa istih albuma, ali ukoliko vas interesuju i ostali najiščekivaniji albumi ove godine, možete videti OVDE.

Disturbed su objavili video spot za pesmu “Hold on to Memories” koja je se našla na njihovom poslednjem albumu “Evolution” iz 2018. godine.

Alter Bridge su objavili lyric video za pesmu “Godspeed” koja je se našla na njihovom poslednjem albumu “Walk the Sky” koji je objavljen 18.10.2019.

Breaking Benjamin su objavili album “Aurora” ali su objavili i video spot za pesmu “Far Away” u kojoj im gostuje na vokalu Scooter Ward.

Pesmu “Vrati se” sa njihovog najsvežijeg izdanja “Put do prošlosti” Opća Opasnost je pre par dana ukrasila i lyric videom.

Thrash metal u usponu koji krase melodični vokali, Quasarborn objavio je svoj novi album “A Pill Hard to Swallow” uz koji objavili i Performance video za numeru “Mamula” koja je se našla na tom izdanju. Ceo album možete poslušati ovde.

Jorn je takođe objavio svoj novi album “Heavy Rock Radio II – Executing The Classics” kojim je se vratio na stari put i na kom su se našle njegove obrade neke od legendarnih rock stvari. Ovoga puta nam je uz album poklonio i lyric video za pesmu “Winning”, koja je u originalu Santanina numera.

Finski gothic rockeri The 69 Eyes napunili su prošle godine 30 godina postojanja, a u to ime su i objavili novi album “West End”. Sada su nam predstavili i lyric video za pesmu “Hell Has No Mercy” u kom svoju tačku ima i Dani Divine.

Basista grupe Opeth Martin Mendez je javnosti najavio svoj novi bend White Stones, kao i debitantski album “Kuarahy” koji će objaviti 13. marta, a sada su objavili i debitantsku pesmu “Worms”.

Kako u ovonedeljnoj epizodi dominiraju lyric videi, tako je još jedan objavio i frontmen grupe Nightwish Marko Hietala za pesmu “Runner Of The Railways” koji je objavio i solo album “Pyre Of The Black Heart” 24. januara. Tokom svoje turneje na kojoj će promovisati svoj novi album, Marko će posetiti Budimpeštu 11. februara.

I još jedan lyric video nam stiže od dela benda Eluveitie koji su se pre par godina odvojili i napravili svoj bend Cellar  Darling. Prošlog marta oni su objavili album “The Spell”, a sada su nam predstavili i lyric video za pesmu “Love Pt II”. Naime, tokom svoje turneje oni će posetiti Ljubljanu 14. aprila, a Budimpeštu 15.

Delain su objavili novi najavni singl “Ghost House Heart” za predstojeći album “Apocalypse & Chill” koji će biti objavljen 7. februara ove godine.