Photo : promo

Promocija debi albuma i spota benda Gorica & The Grooveheadz u klubu Bluz i Pivo

Gorica & The Grooveheadz, autorski sastav mladih muzičara, sa zadovoljstvom najavljuje objavljivanje svog prvog autorskog albuma.

Promocija istog, kao i premijera spota za naslovnu numeru “NIGDE DRUGO”, održaće se 28. marta u klubu Bluz i Pivo, smeštenom u Cetinjskoj 15, Beograd.

Pod okriljem Glitch Records-a, ovaj sastav konačno objedinjuje svoj rad u njima svojstvenom, prepoznatljivom zvuku koji je već dobro poznat domaćoj jazz, soul, funk, pop publici.

Gorica & The Grooveheadz su sastav mladih muzičara koji su se spontano okupili tokom studija na džez odseku Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Bend je osnovala kantautorka Gorica Šutić, koja potpisuje muziku, aranžmane i tekstove pesama. Njihov zvuk izmiče žanrovskim odrednicama, ali je očigledan uticaj džeza, soula, gruva i elektronike.

Ovaj sastav je naročito posvećen autorskom radu, a u njihovom repertoaru se mogu naći i obrade već postojećih numera koje su aranžmanski prilagodili svom senzibilitetu i zvuku.

Pored Šutićeve, u sastavu su klavijaturista Stevan Milijanović (klavijature), David Gegić (bas gitara), Gagi Hajnrih (gitara), i Aleksa Milijanović (bubanj).

Neki od njihovih značajnijih nastupa su: Beogradski Jazz Festival, Musicology Sessions, Lenovo Showcase, Novobeogradsko Kulturno Leto i mnogi drugi.

Svoje mesto za ovaj događaj možete rezervisati pozivom na broj: 0631773750.