Photo : promo

Punk Rock spektakl u AKC Fuzz uz 30 godina Six Pack-a

Posle usijanog leta i festivalskih svirki, ovu klupsku sezonu započinju upravo u AKC Fuzz!

Ovom koncertu se posebno raduju frontmen benda Miki Radojević i bubnjar Mix jer iz posebnog razloga vole Niš kao da su u njemu rođeni.

“Ceo vojni rok sam služio u centru Niša. Bili su mirnodobski uslovi, pa sam se uglavnom zajebavao, svirao u vojnom klubu i kuvao kafu oficirima. Imao sam čuvenu dozvolu 24/7 za izlazak u grad, pa sam Niš i njegovu dušu upoznao na najlepši moguć način. Često sam blejao s Mixom koji je tu bio iz istog razloga. Ne mogu da dočekam svirku…” – kaže Miki.

Da bi ovaj koncert dobio dimenziju jedne velike celovečernje fešte, potrudili smo se da nastup Six Pack-a pojačamo warm-up bendom WAN ZHULJ (pankrokačina iz Vlasotinca) koji su ovog leta imali ozbiljne nastupe na mnogim festivalima a ujedno uspeli da oduševe publiku prethodnim nastupom u AKC Fuzz, i kao posebni tajni sastojak za dobro gruvanje i zezanje: specijalni gost na bini glavnog benda biće Milutin, svima dobro poznati pevač i frontmen niškog benda DOK 7.

Šta još reći osim da vas očekuje ozbiljna melodic – punk rock ludnica!

Karte su u pretprodaji po ceni od 800rsd od nedelje 3. Septembra u prostorijama udruženja Birtija društvenog kluba (Davidova 9) ulaz kroz baštu sa strane keja.

Na ulazu će cena karte biti 1000 dinara. Broj karata je ograničen tako da obezbedite svoju na vreme! Takođe karte koje niste vratili a kupljene su za najavljenu svirku Six Pack-a prošle sezone koju smo morali da odložimo, važiće i za ovaj nastup.

Vrata prostora se otvaraju u 21h