Iron Maiden promo

RASPRODATE ULAZNICE ZA FAN PIT ZA KONCERT IRON MAIDENA

Za samo deset dana rasprodate su ulaznice za fan pit za koncert legendarnih heavy metalaca Iron Maiden, koji će biti održan 24. maja 2022. godine u Štark Areni.

Takođe, ostao je mali broj ulaznica za parter, tako da svi koji žele da se nađu u centru spektakla koji Mejdeni pripremaju, treba što pre da obezbede svoje mesto.

Photo : Iron Maiden promo

Štark Arena će 24. maja 2022. biti pretvorena u “Senjutsu” svet i hiljade ljudi će biti deo muzičke iluzije koju Mejdeni kreiraju već 46 godina tokom kojih su izdali 34 albuma, 15 studijskih albuma, 11 živih albuma, četiri ER-a i šest kompilacija. Svet su osvojili još tokom 80-tih godina prošlog veka, kada su imali i prvi koncert u Beogradu. Iako je domaća publika do sada imala priliku da ih sluša šest puta, svaki koncert je bio poseban izazov i za bend i za publiku.

Vest koja je mnogima zagrejala srce u ovim hladnim danima jeste priča o Udruženju penzionera iz Paraćina, čiji članovi su poželeli da dođu na koncert, jer je Iron Maiden bend njihove mladosti. S obzirom da je interesovanje veliko Udruženje će za svoje članove organizovati besplatan prevoz, a mnogi od njih žele da povedu i svoju decu i unuke. Mejdeni su jedan od retkih bendova koji fanovi decenijama slede i bez obzira na godine života ostaju verni njihovom tvrdom zvuku. Ako niste ispratili vest, možete je pročitati ovde.

Aktuelnu turneju Legacy of the Beast do sada je videlo skoro 2.000.000 ljudi, a 24. maja u Štark Areni će biti samo 15.000 mesta. Zato ne propustite da budete deo heavy metal događaja 2022. godine!