Rea Garvey i Picture This singlom „Somewhere Close To Heaven“ se vraćaju svojim korenima!

Irski umetnik iz Berlina i mentor takmičenja The Voice, Rea Garvey vraća se svojim korenima novim singlom „Somewhere Close To Heaven“ na kom mu se pridružuje rok bend Picture This!

Liriku pesme odlikuje melanholija i čežnja za domom uz gorko-slatki osećaj i spoznaju da se dan povratka kući bliži. Uz singl, objavljen je i euforičan muzički video čiju režiju potpisuje Patrick Wulf.

„Ovaj singl je prva pesma koju smo napisali. Bio je to spontan, prirodan proces i brzo smo shvatili da govorimo istim jezikom kada je u pitanju muzika. Želeli smo da napišemo numeru sa kojom se i mi i naši slušaoci osećamo kao kod kuće. Mislim da smo uspeli u tome“, ispričao je Ryan Hennessy, pevač i autor pesama grupe Picture This.

„Pratim Picture This od prvog dana, a postao sam još veći fan nakon što smo zajedno bili na turneji u Nemačkoj. Stvarno sam želeo da radim sa njima. Studio smo napustili tek kad smo ostali oduševljeni rezultatom, a Ryan Hennessy je, pored bogatstva melodija, jedan od najboljih tekstopisaca koje sam čuo u poslednjih nekoliko godina”, dodao je Rea Garvey o saradnji sa bendom.

Kao autor koji je prodao deset miliona albuma na globalnom nivou i koji poseduje gotovo milijardu slušanja na muzičkim platformama, Rea Garvey je zahvaljujući širokom rasponu muzičkih projekata dostigao status jednog od najuspešnijih umetnika u Nemačkoj. Miljenik publike postao je i kao jedan od mentora u nemačkim televizijskim emisijama The Voice i Masked Singer. Krajem aprila pevač će, uz Picture This kao posebne goste, započeti svoju turneju na kojoj će promovisati predstojeći album „HALO“, a muzička hemija koja ga spaja sa bendom definitivno će osvojiti slušaoce.