Wed. Aug 4th, 2021

RIBLJA ČORBA I PRIJATELJI 16. AVGUSTA ODAJU POČAST MIŠI ALEKSIĆU NA TAŠU

U čast, jednog od osnivača i dugogodišnjeg člana benda Riblja čorba, koji nas je napustio prošle godine, na Tašu će se 16. avgusta održati “Koncert u čast Miše Aleksića” na kojem će nastupiti Riblja čorba sa prijateljima.

Miša Aleksić je bio i kompozitor i koproducent mnogih poznatih numera popularnog sastava, koje će se izvoditi na koncertu, a kako zbog pandemijske situacije ispraćaj u prisustvu prijatelja nije bio moguć, koncert je način da se kolege i prijatelji, uz prisustvo verne publike, oproste od Aleksića kako dolikuje i to na njegov rođendan.

Frontmen grupe, Bora Đorđević, je opisao njihov odnos u nekoliko rečenica:
– Miša je bio mnogo više od člana benda. On nam je nikad prežaljeni brat. Nijedna odluka nije doneta bez njegovog mišljenja. Bio je izuzetan autor, tako da ćemo na koncertu svi izvoditi njegove kompozicije, a premijerno će biti izvedena poslednja pesma koju je napravio – “Dve gitare”.

Na ovom posebnom događaju, kao gosti će se pojaviti i poznata imena domaće rok scene: Momčilo Bajagić, Zvonimir Đukić, Nikola Čuturilo i Žika i Dragi Jelić.

Koncert organizuje Centar beogradskih festivala – CEBEF-a i Melos estrada, a ulaznice će biti u prodaji od četvrtka, 22. jula putem tickets.rs i na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Celokupan prihod od ulaznica je namenjen porodici Miše Aleksića.

Ispod možete videti objavu Riblje čorbe kojom su obavestili javnost o ovom koncertu.

Highwaystar Magazine radio