PHOTO: VARINDER CHAWLA / MEGA

Rijana održala prvi koncert nakon osam godina

Rijana se vratila na scenu – nastupila je na venčanju indijskog milijardera.

Rijana je pre tri dana održala koncert u Džamnagaru u Indiji na venčanju sina tajkuna Mukeša Ambanija, Ananta Ambanija i njegove partnerke Radhike Merčant. Tajkun Mukeš Ambani je prethodno potrošio više od 100 miliona dolara na venčanje Anantove sestre Iše 2018. godine, koje je uključivalo i privatni nastup Bijonse.

Prema Daily Mailu, Rijana je za nastup dobila više od 6 miliona dolara. Ovo je njen prvi celovečernji koncert posle osam godina. Poslednji put je nastupila na prošlogodišnjem Superbowl-u, ali je tada imala zadatak da izvede pesme za samo nekoliko minuta. Ovoj proslavi prisustvovali su Bil Gejts, Mark Zakerberg i šef Diznija Robert Iger.

Za okupljene goste izvela je ukupno 19 pesama, među kojima su “Bitch Better Have My Money”, “Wild Thoughts”, “Rude Boy”, Work”, “We Found Love”, “Umbrella”, Stay” i “Diamonds”.

Rijana je poslednji koncert održala u novembru 2016. godine u Abu Dabiju, u okviru svoje turneje na kojoj promoviše album „Anti”. Rijanin partner A$AP Roki rekao je prošlog meseca u snimku na društvenoj mreži X, odnosno Twitter da Rijana priprema novi album.

Isečak sa nastupa možete pogledati u nastavku.

@diet_paratha But we stil aint got the new album #rihanna #rihannanavy #ambani #ambaniwedding #anantambani #radhikamerchant #india ♬ original sound – Diet Paratha