Foto: Filip Gržinčić

Riječki bend Jonathan nakon 6 godina objavljuje novi album

Indie rokeri Jonathan iz Rijeke krajem marta će objaviti novi studijski album, nakon čega će uslediti koncertne promocije – 19. aprila u Zagrebu i 26. aprila u Rijeci.

Predstojeći dugoočekivani album prvi je nakon dvostrukog izdanja „To Love / To Hold“ iz 2018. godine. Novi materijal najavljen je singlovima “Falling”, “Have It All” i “One Minute”, a bend najavljuje i da će predstojeći album propratiti objavljivanjem novih singlova i video klipova. Tačan datum izlaska albuma biće objavljen sredinom februara.

Izlazak novog albuma pratiće dve velike koncertne promocije, ona u Zagrebu u Tvornici kulture 19. aprila i ona u Rijeci u Pogonu kulture 26. aprila.

Ulaznice za oba koncerta puštaju se u prodaju ovog četvrtka u 10 časova.

Karte u pretpodaji za zagrebački koncert su 12 evra do 3. marta. Dan kasnije, 4. marta, cena se penje na 15 evra, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 18 evra. Ulaznice su dostupne onlajn u sistemima Eventim i Entrija, i na svim njihovim prodajnim mestima, kao i u Dirty Old Shop-u i Rockmark-u.

Ulaznice za riječki koncert su u pretprodaji po 12 evra do 3. marta. Dan posle, 4. marta, cena se penje na 14 evra, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 16 evra. Ulaznice su dostupne online u sistemima Eventim i Entrija, te na svim njihovim prodajnim mestima, kao i u riječkom Dallas Music Shopu.