Riječki bend Jonathan predstavio novi singl pred izlazak novog albuma

Riječki bend Jonathan objavio je novi singl “Coming On Hard”, a to je još jedan uvod u njihov dugoočekivani album “Everyone Else Is Ok” koji izlazi 27. marta 2024. godine.

Novi singl potpisuje Jonathan, a Jonathan je snimanje i produkciju novog singla poverio svom saradniku Mateju Zecu. Spot je režirala Kristina Barišić, mlada riječka rediteljka.

„Coming On Hard” je još jedan singl sa predstojećeg studijskog albuma, a sa njega je prethodno objavljen „Darling”, kao i „Falling”, „Have It All” i „One Minute”. Dugoočekivani album „Everyone Else Is Ok” biće prvi posle šest godina i dvostruko izdanje „To Love / To Hold” iz 2018. godine, pohvaljeno od muzičkih kritičara i publike. U međuvremenu, Jonathan je bio izuzetno koncertno aktivan bend, koji je osvojio nagradu „Rock’n’Off” za najboljeg koncertnog umetnika i rasprodata vinilna reizdanja starih albuma.

Izlazak novog albuma pratiće dve velike koncertne promocije, ona u Zagrebu u Tvornici kulture 19. aprila i ona u Rijeci u Pogonu kulture 26. aprila.

Novi singl “Coming On Hard” benda Joanthan dostupan je na svim striming servisima.