Foto : Promo

Ritam Nereda u Domu kulture u Novom Sadu 29. oktobra!

Ritam Nereda u Domu kulture 29. oktobra!

Nadamo se da ste spremni za ekskluzivu kakvu do sada nismo imali. Gotovo da nikada Ritam Nereda nije svirao prisniji prostor u svom gradu, zato vidimo se u subotu, 29. oktobra u Domu kulture Novi Sad od 21 čas. Moramo da napomenemo da je broj ulaznica za ovaj koncert strogo limitiran.

Gosti na ovom koncertu biće bend Majkan iz Apatina.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su “Put beznađa”, “Crno je sve”, “Ne”, “10 godina”, “Hiljade”, “Sećanja”, “Heroj” i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Poslednje studijsko ostvarenje “30 godina” će bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja.

Prvih 50 ulaznica po promo ceni od 1.200 rsd su več rasprodate, te su sada dostupne ulaznice po ceni od 1.400 rsd na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1.700 rsd.

Ulaznice su za stajanje, a za više informacija možete nam poslati poruku putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220!

Napomena: Na koncertima postoji starosno ograničenje 18+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.