Photo credit : universalmusic.rs / Marc Theis

„Rock Believer“ je novi singl Scorpionsa

Rock ’n’ Roll nikada ne umire!

U okviru svog velikog povratka, čuveni Scorpionsi su rešili da obraduju svoje obožavaoce i predstave novi singl pod nazivom „Rock Believer“.

U pitanju je numera sa predstojećeg istoimenog albuma, a u pripremi je i muzički video koji će biti objavljen 18. januara. Naslovnicu singla je dizajnirao Klaus Voormann, dobitnik Grammy nagrade i kreator naslovnice nagrađivanog albuma grupe The Beatles „Revolver“.

„Tokom godina smo slušali razne ljude koji govore da je rock mrtav, ali još uvek postoje milioni slušalaca koji dokazuju suprotno. Naši fanovi su najbolji na svetu! Sa novim materijalima se vraćamo korenima, želeli smo da publici pružimo ono po čemu je naš bend poznat, a to su svakako odlični rifovi i jake melodije. Pokušali smo da prenesemo osećaj live nastupa u studio i da konačno sva petorica sviramo zajedno“, kaže pevač benda Klaus Meine o novom izdanju.

U martu i aprilu bend će nastupati u Las Vegasu, a od juna kreću sa velikom evropskom turnejom na kojoj će svojim slušaocima moći uživo da predstave novu muziku. Izlazak albuma „Rock Believer“ se očekuje 25. februara, dok spot za pesmu „Rock Believer“ izlazi 18. januara.