Rok Bulevar najavljuju novi album

Beogradska grupa Rok Bulevar najavljuje novi album za ovu jesen redovnim objavljivanjem singlova.

Nastali su 8. marta 2010. godine, i iste godine snimaju svoj prvi singl “Od pozadi ili s preda” koji nailazi na dobar prijem kako kod publike, tako i kod medija.

Ubrzo nakon toga bend izbacuje još dva singla, “Rumba” i “Rokenrol je živ”. Javnosti su postali poznati preko Karavana 202, svirali su po mnogim mestima u Srbiji, i bili su hit nedelje i meseca na radiju 202, upravo sa pesmom “Od pozadi ili s preda”.
Grupa je svirala na par festivala od kojih bi se mogli izdvojiti kao najznačajniji Most Fest, Beer Fest, Fish Fest, Zajecarska gitarijada i mnogim drugim. Nakon tih nastupa grupa počinje i medijski da se eksponira na malim ekranima, kroz mnoge kulturno-umetničko-zabavne emisije. 2011. godine snimaju album koji se zove po istoimenoj numeri “Rokenrol je živ”, a album nailazi na dobre kritike, i postaje proglašen za album godine po izboru slušalaca Radija 202. Na jesen 2014. godine je izašao i drugi album koji se zove po istoimenoj pesmi “Zvuk slobode”.

Rok Bulevar trenutno nastupa redovno u Srbiji i regionu, i od 2016. redovno promovišu nove singlove za predstojeći treći album čije se objavljivanje očekuje na jesen 2020. godine. Poslednje pesme koje je grupa objavila su “Emina” na tekst Alekse Šantića i “Neodoljiva”, objavljena prošlog jula.

Trenutnu postavu Rok Bulevara čine :
• Marko Vidojević(Beograd) – Vokal, gitara
• Vuk Đokić(Beograd)– Bas gitara, prateći vokal
• Marko Barac(Pljevlja) – Bubanj

https://www.youtube.com/watch?v=HYLhxvHoZpA