Skunk Anansie pomerili turneju po Velikoj Britaniji i Evropi za 2022. godinu – tu je i novi Zagrebački datum

Skunk Anansie su po drugi put pomerili njihovu 25LIVE@25 turneju po Velikoj Britaniji i Evropi – nove datume možete videti ispod.

Koncerti povodom 25. godišnjice, prvobitno najavljeni za februaru 2020. godine.

Pošto koncerti nisu mogli da se održe zbog pandemije koronavirusa, bend je najavio novu seriju koncerata koje su trebale da se održe ovog juna. Međutim, ponovo su ih odložili za proleće 2022.

„Ovo možda neće predstavljati veliko iznenađenje za neke od vas, ali tužni smo što moramo da kažemo da smo bili prisiljeni da odložimo datume predstojeće turneje“, rekao je bend u izjavi. „Neverovatno smo razočarani što ne izlazimo da vas vidimo celo leto, ali bezbednosti mora biti svima prioritet, a ovi koncerti jednostavno dolaze prerano. Verujte nam kad kažemo da je ovo poslednje što smo želeli da uradimo.

“ALI!! Turneja mora (i biće) nastavljena. Oduševljeni smo što smo termine naših turneja prebacili za PROLEĆE 2022. godine, i vredno radimo kako bismo ove koncerte učinili najboljim do sada – imamo puno vremena da nadoknadimo i puno energije da izgori nakon toliko vremena . “

Prema novim datumima turneja benda počinje 4. marta 2022. godine u A2 u Vroclavu, a završava se 27. aprila 2022. u O2 Academy u Leedsu, dok je koncert u Zagrebu zakazan za 11.3.2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skunk Anansie (@officialskunkanansie)