Photo : promo

Slavonka iz Splita, AMV, ima ledeno vrući drum ‘n’ bass banger

Hrvatska muzička scena dobila je još jedan talenat.

AMV, pravog imena Anamarija Veselčić, kaže da ljeto nikako nije gotovo. Njena prva pesma „Led“ stiže iz uspešne slavonsko-dalmatinske saradnje. AMV dolazi iz Vinkovaca, a ova mlada i talentovana glumica je član splitskog HNK-a te potvrđuje da ima i veliki muzički talenat. Njen glas zavodi svojom toplinom i stvara odličan groove na drum ‘n’ bass ritam.

Ovaj ledeno vrući singl otvoreno poziva na zadnji ljetni ples sezone i spreman je da uđe u klubove širom Hrvatske. Svi ovi epiteti nisu slučajnost jer iza pesme stoje ozbiljni autori; tekst i aranžman potpisuje splitski producent Šime Barbarić, a Mirko Rak iz benda The Fogsellers je autor muzike. Gitare i synth koje čujemo u pesmi snimio je gitarista Pips, Chips & Videoclipsa, Ivan Božanić, koji takođe stoji iza miksa i mastera, a u njegovom zagrebačkom studiju Dan mrak sve je i nastalo.

Spot za pesmu režirao je i montirao mladi splitski redatelj Marino Vrca. Luka Eterović je snimao video, a Anna Perlain radila je na setu kao scenograf i kostimograf. Spomenuti trojac potpisuje scenario za “Led”, a njihov kolega, Toni Minigo pobrinuo se za rasvetu. Ova pesma deo je koncepta Šime Barbarića koji radi na producentskom albumu koji će biti objavljen na vinilu krajem sledeće godine za izdavačku kuću Street Pulse, a šarolikog je žanrovskog opusa i s raznim izvođačima.