Splitski rock bend Mind Zoo objavio video za pesmu “Blind Man’s Mirror”

“Blind Man’s Mirror” je priča o čoveku sa željom da promeni svet i vrati ljudskost ljudima, te da se to može napraviti otkrivanjem i ispravljanjem tuđih laži i greški.

Međutim, glavni junak pesme postaje svestan da je njegovo najjače oružje pogubno i za njega samog, i da svaka borba za boljim svetom počinje od malih borbi u kojima pojedinac mora pobediti samog sebe, uprkos svim poteškoćama koje mu taj isti svet postavlja na svakom koraku.

Lyric video za “Blind Man’s Mirror” delo je Ivana Ožića Bebeka. Pesma je snimana u prostoru za probe benda, a miks i master delo su Vedrana Kovačića iz Chicken Sound Studia.

Mind Zoo je četvoročlani alternativni rock/metal bend iz Splita, nastao 2015. godine. Svoju energiju i zvuk je predstavio publici u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori. Pobednici su festivala ST-ART 2017. godine, a uz navedeni festival nastupali su i na FIDO Music Weekendu 2019., SARS festivalu 2018., Kaštelanskim rock večerima 2017. i 2018. godine te Lake Festu u Nikšiću 2018. godine.

Jedino dosadašnje izdanje je samostalno snimljen EP-u “Temple Of The Heart” koji je izašao u martu 2017. godine. Uz “Blind Man’s Mirror”, Mind Zoo će uskoro objaviti i pesme “What It Takes” te “Grijeh”.

Bend možete pratiti na njihovom Instagramu, Facebooku i Bandcampu.