Photo : promo

STAND UP SHOW „BEST OF KARIJERE“ Nikole Radojlovića i Radomira Raše Nestorovića – PRVI PUT POD ZVEZDANIM NEBOM NA ŠTRANDU U BEER GARDENU!

Otkrijte sve lepote stand up-a pod vedrim nebom!

Sjajna ekipa iz Standup.rs-a prvi put nastupiće na otvorenom prostoru u Novom Sadu, i to u fantastičnom ambijentu Beer Gardena na Štrandu u sredu, 23. avguasta u 20:30 časova. Kao prvi nastup na novoj lokaciji moći ćete da pogledate Nikolu Radojlovića i Rašu Nestorovića.

O ova dva momka i njihovim sjajnom humoru zaista nema potrebe više da kažemo bilo šta, jer su njihovi nastupi vrlo dobro poznati Novosađanima i uvek su prepuni sjajnog humora. U prethodnoj sezoni gostovali su sa svojim tekstovima pod nazivom “Mala neprijatnost” i “Bez pritiska”. Zasmejavali su nas i zajedno kao Crni humor, i to nekoliko puta. Raša je svoj specijal “Stari Dečak” penzinisao upravo nastupom u Novom Sadu, ali i ovekovečio snimkom koji sada možete pogledati jedino na You Tube platformi.

Znajući ekipu iz Standup.rs-a, radujemo se novoj sezoni i sigurni smo da će nam se na jesen vratiti jači i spremniji nego ikada u nameri da nam ulepšavaju dane, baš kao što su to radili i do sada, a do tada uživajte uz najkvalitetniji humor pod zvezdanim nebom na Štrandu.

Ulaznice su u prodaji u ograničenom broju i dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

Ulaznice su za sedenje i za stajanje. Sve kupljene ulaznice za SEDENJE imaju obezbeđeno sedeće mesto koje možete odabrati prilikom kupovine.

Obećavamo veče dobrog raspoloženja, smeha i pozitivnih vibracija, a svoje mesto obezbedite na vreme.

Beer Garden Štrand / desno od glavnog ulaza