Wed. Sep 22nd, 2021

Straight Mickey and the Boyz/ Photo: Milan Stošić

STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ OBJAVILI NOVI VIDEO SINGL

Straight Mickey and the Boyz prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze.

U skladu s tim “Čovek koji ima obaveze”, album objavljen pre skoro dve godine, sada je još aktuelniji nego u trenutku izlaska.

Usled pandemijskih okolnosti album nije koncertno promovisan kako su planirali, ali nisu ni sedeli skrštenih ruku.

Upravo su objavili novi video singl “Ponovo se budim”, sa još uvek aktuelnog, gore pomenutog albuma.

– Uspeli smo da ostanemo produktivni i uradili smo jedan veoma zanimljiv spot, specifičan po tehnici snimanja. Jedva čekamo da publika to vidi i čuje – ističe frontmen grupe Miodrag Cicović, poznatiji kao Straight Mickey.

Pored novog spota, Straight Mickey and the Boyz obradovali su fanove i najavom beogradskog koncerta koji bend posle duže vremena priprema za 17. septembar od 20:00 časova u SubBeernom Centru.

Čitaj više : Artan, Miki i Nebojša vas očekuju na SubBeeranju 2021.

Straight Mickey and the Boyz će na otvaranju nove sezone najveće pivnice u Srbiji nastupiti zajedno sa kolegama iz bendova Artan Lili i Kanda Kodža i Nebojša.

Ulaznice za koncert pod naztivom “Artan, Miki i Nebojša” dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara u Anti Shopu (Cetinjska 15, svakog dana od 13:00 do 21:00).

Izvor : Headliner.rs

Highwaystar Magazine radio