Wed. May 12th, 2021

StratovariuS uskoro dobijaju tribute album! A evo i ko će na njemu nastupiti…

Infine Records i Elevate Records su postigli sporazum o partnerstvu za objavljivanje „Anthems of the world“ službenog tribute albuma StratovariuS koji će biti predstavljen 27. maja.

Album će prodavati i distribuirati obe izdavačke kuće, a biće objavljen u fizičkoj (CD) i digitalnoj verziji u svim digitalnim prodavnicama.

“Anthems of the world” je album koji sadrži 14 izuzetno uspešnih pesama u potpunosti ponovo snimljenih i predloženih od strane velikih umetnika kao što su:

Mike LePond (Symphony X), Mistheria (Bruce Dickinson, Vivaldi Metal Project), Beto Vazquez Infinity, Eagleheart, Sunrise , Marko Pukkila (Altaria), Bob Katsionis (Firewind), Patrik J Selleby (Bloodbound, Shadowquest), Juhani Malmberg (guitarist of Timo Kotipelto) da nabrojimo nekoliko i uključimo izvanredno učešće legendi benda kao što su :

TIMO TOLKKI i MATIAS KUPIAINEN i JARI BEHM.

Upravo iz ovog razloga ovo nije klasični tribute album, ali je prvi u kojem učestvuju sadašnji i prošli članovi benda. Ovaj tribute album za nas je najbolji način da kažemo „Hvala!“ sadašnjim i bivšim članovima ovog benda zbog sve sjajne muzike koju su nam ostavili u nasleđe. Ove pesme su nas naučile da sviramo, a u određenom smislu i da živimo dajući nam snagu u najtežim trenucima i radost u najlepšim trenucima na primer na njihovim koncertima. Ovaj album dolazi iz dna našeg srca kao istinski obožavatelji StratovariuS-a za istinske obožavaoce StratovariuS-a.

SPISAK PESAMA I SPECIJALNI GOSTI :

Destiny (StratospherE – StratovariuS Tribute (since 1999) – feat. Timo Tolkki)
Hunting for ups and downs (Kublai Kapsalis feat. Jari Behm (former Stratovarius bassist) and Elmas MT (Vivaldi Metal Project)
Black Diamond (BETO VAZQUEZ INFINITY)
Distant Skies (Marko Pukkila feat. Juhani Malmberg (guitarist of Timo Kotipelto)
Eternity (Dark Horizon)
Hold on to your dream (Heart Attack feat.Bob Katsionis (Firewind)
Anthem of the world – Andrea Atzori Tales and Legends (On the vocals Patrik J Selleby , Bloodbound, Shadowquest)
Paradise (Heaven Denies)
Shine in the dark (Magma Lake)
Suonare con il fuoco (Gépmadár feat. Peter Schrott (The Voice of Hungary)
Father Time (Iliour Griften feat. Mike LePond (Symphony X Mike LePond’s Silent Assassins), M ° Mistheria (Vivaldi Metal Project, Bruce Dickinson of Iron Maiden and David Folchitto
SOS. (HEART OF THE EAGLE)
The kiss of Judas (Silent Saga)
Happy Days – (Sunrise)

Highwaystar Magazine radio