Sunshine u Klubu studenata Banjaluka 16. marta

Svirke odličnih regionalnih bendova i izvođača obeležiće i mart u Klubu studenata Banjaluka (KSB), saopšteno je iz “OK teama”.

Nakon koncerata koji su održani u februaru – M.O.R.T. 10. februara, Vojko V 16. februaa i Mile Kekin 17. februara, 16. marta u KSB-u nastupiće bend Sunshine.

“Beogradski hip-hop sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo u drugoj polovini devedesetih godina prošlog veka, ponovo je koncertno aktivan na oduševljenje brojne publike širom regije”, stoji u saopštenju.

Kako je dalje navedeno, prošle su tri decenije kako je Bane Bojović, frontmen benda, okupio ekipu kojoj je dao ime Sunshine ne sluteći da će samo koju godinu kasnije postati jedan od najznačajnijih bendova na sceni, bend koji je “definisao muziku devedesetih” i koji je ostavio veliki trag na muzičkoj sceni svojim brojnim hitovima kao što su “Žaklina”, “Miss J”, “Priđi mi ti”, “Zig Zigi”…

Ulaznice su u prodaji po ceni od 15 KM za ovaj koncert, koje se mogu kupiti putem prodajnog servisa www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH, ali i u KSB-u.