Foto: Moć muzike - Marina Pešić ; Dizajn: Alek

Sunshine u Novom Sadu: Veče kada se slavi muzika

Sa velikim zadovoljstvom i nestrpljenjem najavljujemo da će bend Sunshine nastupiti 5. aprila u nvosadskom Domu kulture!

Poznati po svojim hitovima kao što su “Misli mene gone”, “Žaklina traži sponzora”, “Kokane” i “Da li sam”, Sunshine obećava noć nezaboravne muzike i energije.

Nedavno su objavili svoju novu pesmu “FNP”, koja je će se naći na predstojećem albumu “Vortex” čiji se izlazak očekuje u toku ove godine. Nakon nastupa pred par hiljada ljudi na SPENS-u u okviru Rock Marathona, koji su imali u novembru 2023. godine, Sunshine se vraća u Novi Sad spremniji nego ikada da publici pruži nezaboravnu noć. Sunshine je poznat po svojim energičnim nastupima i sposobnosti da stvore nezaboravno iskustvo za sve prisutne, a njihovi koncerti su mesto gde se spaja ljubav prema muzici i neverovatna atmosfera.

Pridružite nam se u Domu kulture 5. aprila da zajedno uživamo u muzici koja je oblikovala generacije i nastavlja da oduševljava nove fanove. Bilo da ste dugogodišnji obožavalac ili tek otkrivate čari ovog izuzetnog benda, sigurni smo da vas očekuje nezaboravno veče.

Ulaznice u OGRANIČENOM broju su dostupne na svim poznatim prodajnim mestima Gigstixa, kao i online.

Ne propustite priliku da budete deo ovog muzičkog spektakla!