The Killers objavljuju album najvećih hitova i novi singl

The Killers, autori neslužbene himne Velike Britanije, “Mr. Brightside”, najavili su novi, drugi album najvećih hitova.

Album pod nazivom “Rebel Diamonds” najavljen je za 8. decembar, a u sklopu albuma biće objavljena i dosad neobjavljena pesma benda “Spirit”.

Ova vest će doći kao lek za fanove Kilersa. Naime, bend je već prošle godine najavio novi, osmi studijski album. Uprkos tome, frontmen benda Brendon Flauers izjavio je u intervjuu za Tajms da bend više neće raditi na tom albumu. Iako nije naveo razloge, Flouers je naveo da “nećemo videti da bend pravi takvu muziku”. Bend je objavio singlove „Boi“ i „Iour Side of Tovn“ kao deo sledećeg albuma.

The Killers objavili novu pesmu „Your Side of Town“

Pre tačno 10 godina, bend je objavio svoj prvi album najvećih hitova “Direct Hits”. Zatim su sa albumom objavili dve nove pesme „Shot at the Night” i „Just Another Girl”. Kilersi su se i na ovom albumu pobrinuli da lista numera ne izgleda kao da im je voda donela. Tako će „Rebel Diamonds” imati pesme poređane hronološki – sa debi albuma „Hot Fuss” od 2004. godine.

Pored lične krize Brandona Flouersa, otpisivanja albuma, bend je imao neprijatnu epizodu kada je posetio Džordžiju ovog avgusta. Tamo, tokom pesme „For Reasons Unknovn”, Brendon Flouers je pozvao ruskog obožavaoca na binu da svira bubnjeve za pesmu. Nezadovoljna gruzijska publika počela je da zviždi zbog zategnutih gruzijsko-ruskih odnosa, a deo publike je napustio nastup.

Naslovnica albuma “Rebel Diamonds”, foto: promo (thekillers.com)

The Killers – Rebel Diamonds

Jenny Was a Friend of Mine
Mr. Brightside
All These Things That I’ve Done
Somebody Told Me
When You Were Young
Read My Mind
Human
Spaceman
A Dustland Fairytale
Runaways
Be Still
The Man
Caution
My Own Soul’s Warning
Dying Breed
Pressure Machine
Quiet Town
Boy
Your Side of Town
Spirit