Dexter Holland of The Offspring performs live in 2019. CREDIT: Mauricio Santana/Getty Images

The Offspring objavljuju album posle skoro 10 godina

The Offspring su potvrdili da će objaviti novi album krajem ove godine.

Poslednji album veterana pank roka bio je „Days Go By“ iz 2012. godine. Zadnjih devet godina čačkali su nas u vezi sa nastavkom, ali tek su otkrili da je album završen.

U kratkom video snimku koji je objavljen juče(8. februara) čuju se frontmen Brian “Dexter” Holland i gitarista Kevin “Noodles” Wasserman kako razgovaraju o albumu. „Objavljujemo album. Gotov je, urađen, upakovan je kako kažu. Imamo pesme, imamo naslove istih, etiketu, naslov albuma, omot, poster i sve ostalo. Spremno je. Izbacujemo ovo. “

Nema vesti o tome kada tačno fanovi mogu očekivati album jer su napomenuli da će „razgovarati o svim tim stvarima kad nam to dozvoli etiketa“, ali obećava se za 2021. godinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Offspring (@offspring)

2019. godine Dexter je razgovarao sa Kerrangom! o dugo očekivanom albumu benda. „Zvuči kao naše staro sranje! To je ono što bih trebao da kažem, zar ne ?! “ rekao je.

„Ne znam kako da ga opišem. Pretpostavljam da se može svrstati pod punk rock, ali onda ubacimo nekoliko pesama koje nisu ono što biste inače predvideli. Imamo puno zaista brzih stvari, plus nekoliko stvari koje možda zaista ne očekujete od nas. Ali stvarno sam zadovoljan. Nije u potpunosti završen, ali je završen 98 posto. Dakle, pokušavamo da sastavimo plan za objavljivanje. “