The Voice ponovno u Hrvatskoj – Damir Urban i Dino Jelusić novi mentori

The Voice se nakon trogodišnje pauze vraća u Hrvatsku.

Četvrta sezona emisije počeće u subotu, 11. novembra na Prvom programu HRT-a. Za titulu najlepšeg glasa Hrvatske boriće se 85 takmičara, a danas su otkrivena i imena mentora. Takmičare će kroz The Voice voditi četiri mentora; Dino Jelusić, Damir Urban, Vanna i Davor Gobac. Biće to prva sezona u kojoj će Jelusić i Urban nastupiti kao mentori. Gobac i Vanna debitovali su kao mentori u prošloj, trećoj sezoni.

Na svojem Facebook profilu, Jelusić je kratko izjavio: “Nakon dugo čekanja, čast mi je objaviti da smo Damir Urban I ja novi mentori u showu “The Voice” zajedno s Vannom I Davorom Gopcem.”

Angažman Jelusića upotpunjuje njegovu vrlo zanimljivu i produktivnu godinu. Podsećamo, krajem septembra Jelusić je sa matičnim bendom Jelusick izdao debitantski album, “Follow the Blind Man”, koji je razvijao s bendom Animal Drive.

U četvrtoj sezoni The Voicea, Jelusić i Urban će zameniti Massima i Ivana Dečaka, koji su bili mentori u prošloj sezoni. Titulu pobednika treće sezone Voicea odnio je Vinko Ćemeraš pod mentorstvom Davora Gobca. Ćemeraš je titulu pridobio izvedbom pesme “Pyro” Kings of Leon.

Izvor : Muzika.hr