Toto predstavili novu postavu benda

Džozef Vilijams i Stiv Lukater su podelili vest o novoj postavi benda Toto za potvrđene nastupe u 2024. godini i kasnije.

Duo koji se vratio nazad u bend su Greg Filinganes na klavijaturama i vokalu uz Šenon Forest na bubnjevima. Bend započinje turneju po Severnoj Americi koja uključuje 30 nastupa sa bendom Journey u arenama, zajedno sa 14 hedlajnerskih nastupa koji počinju u Biloksiju, MS, 9. februara.

Taj deo turneje će se završiti 29. aprila u Bridžportu, da bi tokom juna i jula, pa sve do početka avgusta, održali turneju po Evropi.

U Evropi će održati 21 koncert, od kojih su nama najbliži oni u Mosburgu u Austriji 19. jula, Vespremu u Mađarskoj 20. jula i u Padovi u Italiji 23. jula. Sve datume turneje pogledajte ovde.

Za fanove u Velikoj Britaniji, sada se radi na planovima za organizovanje serijala koncerata početkom 2025. Dodatni nastupi širom sveta biće objavljeni u narednim mesecima.

Na naslovnoj fotografiji se u bendu sada nalaze s leva na desno: Voren Hem, Džon Pirs, Stiv Mađora, Stiv Lukater, Džozef Vilijams, Šenon Forest, Greg Filinganes