Tue. Nov 30th, 2021

Photo : Doringo

Trećim singlom ‘Svetac’ u 2021. ‘Prezzident’ najavljuje dugopripremani istoimeni album prvenac

Trećim singlom ‘Svetac’ u 2021. bend ‘Prezzident’ najavljuje dugopripremani istoimeni album prvenac.

Prezzident, čistokrvni rock bend službeno je objavio svoj istoimeni album prvenac. Uz album, čiju produkciju potpisuje već uhodani dvojac Emil Bišćan i Leo Anđelković, objavljen je i novi singl i videspot ‘Svetac’ koji se takođe nalazi na aktuelnom albumu.

Cover | Tea Teodorović

„Sretni smo konačno s publikom podijeliti naš mali glazbeni svijet s pjesmama koje smo napravili uživajući u traženju zajedničkog zvuka i odgovora na pitanje: “što je Prezzident?”. Pesme potpisuje Prezzident, a za produkciju su bili zaduženi Emil Bišćan (mix), i Leo Anđelković (mastering).

“Singl ‘Svetac’ kojim album počinje u toj potrazi je nastao zamišljanjem imaginarnog svijeta u kojem je sve suprotno očekivanom. Obzirom na promijenjivost svega u životu zabavno je koliko je takav svijet blizu stvarnosti. Kao i za prethodna dva singla spot još jednom potpisuje izvrsni Dinko – Čvorić Doringo.” izjavio je Petar Lisjak, basista grupe Prezzident.

Na albumu se nalazi 9 pesama koje žanrovski pripadaju rocku, a dostupan je u digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima. Upravo tako na albumu možete pronaći dosadašnja zadnje obavljenja izdanja ‘B€tman’, ‘Ti si ta’ i novi aktualni singl ‘Svetac’.

Album “Prezzident” potpisuje ceo bend (Luka Banić, Petar Lisjak, Ivan Soldo, Luka Maričić i Vedran Dakić).

Highwaystar Magazine radio