Uoči koncerta u Domu omladine, Sale Sedlar objavio spot za pesmu „Lagala si, lagala“

Ostvareni muzičar Aleksandar Sedlar i njegov bend Sale & Sedlari, zakazali su koncert u beogradskom Domu omladine, na Dan zaljubljenih, 14. februara od 21h.

Iako je kao kompozitor, dirigent, producent, autor i multiinstrumentalista do sada nastupao u najčuvenijim koncertnim dvoranama sveta, predstojeći događaj će biti Sedlarov prvi samostalni koncert u DOB-u: “Veoma sam uzbuđen što ću prvi put nastupiti tamo sa mojim autorskim projektom. Predgrupa će nam biti Kika (Kristina Jovanović). Sviraćemo pesme sa prvog albuma, ali i sa novog koji je u pripremi. Biće i gostiju ali neću da otkrivam mnogo, osim da ćemo se potruditi da nam bude lepo i veselo i da svi uživamo- i publika i svi mi na sceni. “, rekao je Sedlar.

Nakon spota za numeru “Dan po dan”, Sedlar je danas objavio i video spot za pesmu “Lagala si, lagala”, koji je realizovao sa svojim prijateljima i bliskim saradnicima- dokazanim profesionalcima. Radi se o kompoziciji sa aktuelnog, prvog samostalnog studijskog albuma- muzičkog projekta “Sale & Sedlari Vol. 1”.

Datum i sala Amerikana, inspirisali su ga u vezi sa nazivom predstojećeg muzičkog spektakla, koji cenjeni kompozitor i autor priprema sa svojim muzičarima.

A u publici, Sedlar očekuje – zaljubljene: “Biti zaljubljen je najdivnija stvar na svetu! A Dan zaljubljenih ili “po naški” – Sveti Trifun (Trifundan-Dan ljubavi i vina) učinio nam se kao idealan da baš tada za beogradsku publiku odsviramo neke stare i neke nove pesme – za srećno ili nesrećno zaljubljene (bez obzira da li piju vino ili ne). Zato vas pozivam da zajedno slavimo ljubav, a možda vam se desi da se baš te večeri zaljubite! Dođite, dobro došli na naš “Trifundan u Amerikani.”. Čekamo vas!”

Bend Sale & Sedlari održaće koncert u beogradskom Domu omladine u sali Amerikana u sredu 14. februara od 21 sat, a kao predgrupa će nastupiti sjajna, originalna i energična – KiKa ! “Vidimo se u Domu omladine-na Trifundan, da zajedno slavimo ljubav!” poručuje Sale Sedlar.

Ulaznice možete kupiti ovde.