Photo : promo

Velika Linkin Park i RATM žurka ovoga petka u Zappa Bazi!

U petak, 10. novembra, obožavaoci Linkin Parka ponovno će doći na svoje.

Nakon fantastičnog nastupa u maju ove godine, mađarski tribute bend Piknik Park vraća se u Zappa Bazu da napravi još jednu nezaboravnu LP žurku sa beogradskom publikom. Njima će se pridružiti i Rage Against The Machine tribute bend Township Rebellion. Ulaznice možete kupiti u Zappa Baru po pretprodajnoj ceni od 900 dinara, a na ulazu će koštati 1100 dinara. Takođe, ulaznice možete naći i na svim Gigstix prodajnim mestima.

SATNICA:

20:00 Vrata

20:45 RATM tribute

22:00 Linkin Park tribute

Ljubav između Piknik Parka i Beograda je ogromna i neosporna, a svaki od nekoliko prethodnih koncerata bio je poseban na svoj način. Piknik Park je Tribute bend za Linkin Park iz Budimpešte i postoji već nekoliko godina. Oni su najpoznatiji LP tribute bend u Evropi, čemu često daju naglasak u svojim promotivnim materijalima. Nastupali su širom Evrope na različitim festivalima i u klubovima. Ne propustite ovaj koncert kako biste lično osetili šta znači kad celi klub zajedno peva od prve do poslednje pesme!

TOWNSHIP REBELLION počeo je sa radom još daleke 2008. godine u želji da se oda počast jednom od najvećih bendova ikada, bendu Rage Against the Machine, onako kako su zaslužili da budu poštovani. Od 2017. godine bend radi pod etiketom Real Tribute buking agencije. U okviru ove buking agencije bend je ostvario dosta zapažene nastupe i van granica Srbije: u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Na tom putu bend je sticajem okolnosti delio binu sa mnogim domaćim mejnstrim i underground bendovima kao što su Eyesburn, Kanda,Kodža i Nebojša, Block Out, Overdrive, Iskaz, Downstroy, Thimble, Soulcage, Sicksoul, Siempre Peligroso, Ućuti pas, Piknik, Hype, Žuta minuta, Seljačka buna, YOX i mnogim drugim. Paralelno sa radom u ovom bendu članovi benda su aktivni i na polju autorske muzike u okviru bendova Forgotten Scream, Direct drive, Drum, ex Deca Apokalipse. Članovi benda: vokal – Milan Jakić, gitara – Nikola Nenin, bubanj – Nikola Grozdanić, bas – Koča Davičo Denić.