Vrane kamene imaju novi singl !

Višestruko nagrađivani Beogradski alternativni garažni rock sastav Vrane kamene ovaj put donose ljubiteljima novi singl pod nazivom “Balkan”.

Spot je ujedno i najava za njihov predstojeći drugi po redu studijski album “Bezumlje i mrak” na kom marljivo rade već neko vreme, a koji obožavaoci rock zvuka željno iščekuju širom regiona. Bez dlake na jeziku i poduprti jakim rifovima što je odavno već svojstveno za ovaj bend, Vrane kao i do sad nikog neće ostaviti ravnodušnim budući da su se u svom maniru u novoj pesmi pozabavile tragedijom naroda sa ovih prostora.

Za producentski deo posla ovaj put odgovorni su Denis Ivanović i Per Hartwig(Swe), Predrag Pejić i Aleksandar (Saša) Žarak(Srb/Studio Bumerang) kao po običaju odlično su odradili svoj deo posla takođe.

Za krajnje intrigantan spot osim sjajnih devojaka koje se pojavljuju u njemu najveći krivci su Aleksandar Vuković(Black Falcon Films) i Aleksandar Karić, a jedna od atraktivnih lokacija u njemu je i čuvena “Vila maska” koja je otvorivši svoja vrata budućim gledaocima spota itekako doprinela da čitava priča bude još interesantnija i lepša.

Vrane kamene i dalje kao bend nastavljaju da grabe uzlaznom putanjom uprkos Covid-19 situaciji i prosto nedozvoljavaju da im dešavanja za nju saseku krila, a svojim fanovima najavljuju pregršt novih pesama i puno sjajnih stvari u predstojećoj godini.