Photo : promo

VV sa gostima sledeće godine u Beogradu!

Nekadašnji frontmen grupe HIM, VV, nastupiće sledećeg aprila u Beogradu.

Celu najavu prenosimo u originalu – “I tako se završava novi početak. Prošlo je devet kratkih meseci otkako je ‘Neon Noir’ bacio svoje čarolije na svet gotike. Kao zapisnik, to je bilo više od dvanaest izjava o namerama od kovanog gvožđa. Označio je trijumfalni povratak Ville Valoa na scenu uživo, a sledeće sezone videle su Njegovo Pakleno Veličanstvo kako priziva dugo uspavano svetsko jato sa smelim novim testamentom o njegovoj retkim sposobnostima da kreira bezvremenske melodije koje snažno govore o stvarima srca.

Ali dok je slavni drugi čin VV-a već doživeo svoje briljantne naglaske, sada se ispostavlja da neki od njegovih najsjajnijih trenutaka tek dolaze. Što je još važnije, najavljeno je da neće večno sijati. Za petama zanosno primljene turneje Neon Noir i aktuelne američke turneje sa Black Veil Brides dolazi novi niz datuma koji će uključivati povratak legendarnog novogodišnjeg Helldone festivala koji je kurirao Valo 31. decembra. Takođe će videti VV kako se istorijski, glavni nastup na jednom od najprestižnijih i najcenjenijih muzičkih mesta na svetu: londonskom Rojal Albert Holu 10. maja 2024.

Kao što umetnik ranije poznat kao HIM sada otkriva, ovo su više od običnih nastupa. Ne samo da će označiti kraj turneje Neon Noir-a. Oni će takođe najaviti kraj najnovije reinkarnacije Ville Valoa. On kaže:„Ideja iza VV-a i Neon Noira bila je da se simbolično završi ono što je HIM započeo, a nakon praska i cviljenja u Rojal Albert Holu vreme je da se delovi slagalice ponovo izmešaju i da se Herbert Vest poviče.

Što se tiče onoga što bi moglo biti sledeće, pa – to je za sada misterija.

„Nisam imao nikakva očekivanja kada sam puštao muziku pod zastavom VV-a, tako da sam bio prilično šokiran kada vidim da ljudi i dalje smatraju da je moja vrsta reketa prijatna, bradavice i ostalo. Turneja je bila mnogo manje bolna nego što sam se usudio da se nadam, i kako mi kažemo u Finskoj, pristaje mi kao rukavica. Žalosna rukavica iz prošlog vremena.” ”

Ville Valo će nastupiti u Srbiji 9. aprila 2024. godine u Domu Omladine u Beogradu, a ulaznice će u prodaji biti preko eFinity.rs od 15. septembra po cenama :

3.500rsd – early bird
4.500rsd – pretprodaja
5.500rsd – na dan koncerta