Whitesnake objavili novi kompilacioni album, ali i tri do sada naobjavljene pesme i jedan spot

Whitesnake su nakon nedavnog objavljivanja kompilacije “Love Songs”, sada predstavili i spot za, do sada, neobjavljenu pesmu “Yours For The Asking“.

„Love Songs“ je drugo izdanje benda iz trilogije „Red, White and Blues Trilogy“, serije kompilacija koje su organizovane po muzičkim temama. Trilogiju su ovog leta započeli sa „The Rock Album“ (bela), na kom su se našle najbolje rock pesme Whitesnake-a, a zaključiće se sledeće godine sa „The Blues“ Album “(plava), na kojoj će se, očigledno, naći najbolje bluz pesme.

Kompilacija “Love songs” izdata je 6. novembra kao CD, kao dupli LP set (crveni vinil od 180 grama), i digitalno, a uključuje 15 najlepših ljubavnih pesama objavljenih prvobitno između 1987. i 2011. godine na pet studijskih albuma grupe i treći solo albumu David Coverdalea „Into The Light“.

Kao i za “The Rock Album”, Coverdale kaže da su sve pesme u “Love Songs” ponovo preslušavane, remiksovane i remasterizovane. „Neke su muzički ulepšane tamo gde smo moj koproducent Michael McIntire, moj novi mikser Christopher Collier i ja smatrali da je prikladno ili potrebno da izvučemo najbolje iz ovih pesama“, objašnjava on.

Coverdale nastavlja: ​​”Kao što većina vas zna, uglavnom su sve pesme koje napišem ljubavne pesme na neki način, u ovom ili onom obliku. Ovo su neke od mojih omiljenih. Nisu sve balade. Neke su i rokerske sa romantičnim temama… ! ”

Pored pesama “Don’t You Cry” i “Midnight Blue”, koje su “preuzete” sa albuma “Into The Light”, objavljene su još i tri do sada neizdate pesme sa snimanja tog albuma : “With All Of My Heart”, “Yours For The Asking” i “Let’s Talk It Over”.

Za pesmu “Yours For The Asking” je objavljen i spot koji možete videti ispod kao i listu svih pesama sa kompilacije, dok celu kompilaciju možete čuti ovde.

Lista pesama :

01. Love Will Set You Free
02. The Deeper the Love
03. All I Want, All I Need
04. Too Many Tears
05. Can’t Go On
06. Is This Love
07. With All of My Heart *
08. Summer Rain
09. Your Precious Love
10. Now You’re Gone
11. Don’t You Cry
12. Midnight Blue
13. Easier Said Than Done
14. Yours For The Asking *
15. Let’s Talk It Over *