Wind Rock Fest otvara prijave za mlade bendove za takmičenje Wind Rock Up

Kao i prethodnih godina, i ove godine Wind Rock Fest nastavlja sa tradicijom predstavljanja novih bendova, kroz takmičenje “Wind Rock UP”.

“Wind Rock UP”, predstavlja takmičenje autorskih, neafirmisanih bendova, koje ima za cilj da prevashodno mladim i novim bendovima pruži priliku da se predstave široj publici, a potom da se kroz takmičenje dokažu i osvoje vredne nagrade.

Na prošlogodišnje, drugo izdanje takmičenja, prijavilo se 37 bendova, a šansu da se predstavi public i žiriju imalo je 8 bendova. Ove godine nas očekuje treće izdanje “Wind Rock UP”-a, u organizaciji festivala Wind Rock Fest.

Pobednik drugog Wind Rock Up takmičenja u Vršcu je bend Majmunsko ostrvo + foto galerija

Planirani datum održavanja je 20.07.2023. godine, na sada već poznatom Vršačkom jezeru, gde će 6 bendova imati priliku da nam se kroz takmičenje predstave, a pobednike će birati stručni žiri.

“Kao i na prošlogodišnjem izdanju, na kom je nastupao bend Ničim izazvan, i ove godine vrhunac večeri predstavljaće nastup poznatog benda, koji se bavi autorskim radom, a uspeo je da radom i zalaganjem dodje do uspešne karijere. Ovime želimo da ohrabrimo mlade bendove, i pokaže im kako se može uz pomoć truda i rada dostići do vrhunskih rezultata.” – kažu iz organizacije.

Prijave bendova počinju sutra, odnosno 10.02.2023. godine, i traju do 10.03.2023. godine. Pravo na prijavu imaju svi mladi neafirmisani bendovi koji se bave autorskim radom. Prijave se vrše isključivo putem maila windrockup@gmail.com, a potrebno je poslati:

– Kratka biografija benda ( u PDF ili Word format )

– Fotografiju benda

– spot ili video benda ( link ka Youtube – u pesme )

– link ka Facebook stranici benda

– Obevzno u biografiji benda ili mailu navesti kontakt osobu !

Dodatne informacije možete pronaći na facebook stranici festivala. Prijave pristigle posle roka, neće biti razmatrane. Posle prijave bendova, uslediće glasanje, gde će publika imati priliku da izlasa 3 benda koji će imati priliku da se takmiči, dok 3 benda dolaze na takmičenje po izboru organizatora. Finalni rezultati, kao i sve informacije oko takmičenja, će biti objavljeni na stranici, a bendovi koji su prošli na takmičenje kontaktirani.

Vidimo se u Vršcu, prijavi svoj bend !