Zagrebački pop punk trio Proleter objavili singl “Druga prilika”

Zagrebački pop punk trio, Proleter na Hrvatskoj sceni popunio mesto mladih predvodnika punk rocka i pop punka, a upravo su objavili singl “Druga prilika”.

Novom pesmom ovaj sjajni mladi bend najavljuje novo studijsko izdanje te sveži zvuk na kojem rade već neko vreme. Pesmu prati i videospot, o kojem je više detalja otkrio frontmen benda. “Pjesma “Druga prilika” singl je s kojim najavljujemo naš istoimeni drugi album. Ovo je prvi spot koji smo potpuno sami snimali (tj. kojeg je Roli snimao i montirao) pa smo prezadovoljni kako je ispao. Hvala Mirjani na prerealističnom zombie make-upu, Janu što je izdržao cijeli dan s tim heavy zombie make up-om, svim ljudima koji su glumili zombije i družili se s nama, klubu Močvara na prostoru i svima ostalima koji su pomogli da se ovaj spot ostvari!“, rekao je Antonio Mavrin.

Antonije potpisuje teskt i muziku za pesmu, na aranžmanu je radio ceo bend, dok je miks i mastering radio sjajni Mark Mrakovčić.

Proleter iza sebe ima prvo zvanično studijsko izdanje “Život nije fer” na fizičkim nosačima zvuka i svim digitalnim platformama, pod etiketom Croatia records. Za vreme karantina, objavili su i zanimljiv video singl, pod nazivom Korona.

Ukoliko se do sada niste upoznali sa radom benda, članovu su Antonio (vokal i gitara), Roland (bas) i Tin (bubnjevi) njihov album možete preslušati na linku plejliste sa zvaničnog kanala benda.