Zanimljiv februar u Banja Luci, dolaze M.O.R.T., Vojko V i Mile Kekin

Odlična koncertna sezona u Klubu studenata Banjaluka (KSB) nastavlja se i u 2024. godini, a kako je saopšteno iz “OK teama” mesec februar će biti u znaku odličnih svirki najpoznatijih regionalnih bendova i izvođača.

Narednog vikenda, 10. februara, navedeno je dalje, u KSB stiže M.O.R.T., a reč je o beskompromisnom punk blues bendu iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa, koji će nakon duže pauze ponovo će svirati u Banjaluci pred vernom publikom.

16. februara publiku će zabavljati Vojko V, kojem će ovo biti i prvi nastup u KSB-u. Vojko V skraćeno od Vojko Vrućina, splitski je reper, tekstopisac i producent. Muzikom se ozbiljnije bavi još od 2005. godine, prvo u ‘Dječacima’ i ‘Kiši metaka’, da bi 2018. izdao prvi solo album ‘Vojko’. Pet godina kasnije došao je na red i drugi album pod nazivom ‘Dvojko’ sa kojim je zavladao regionalnom muzičkom scenom. Iza njega su stotine koncerata po cijeloj regiji, veliki broj fanova, te milionski pregledi na YouTubu”, navedeno je u saopštenju “OK teama”. U međuvremenu, najavljen je i njegov nastup na ovogodišnjem OK Festu na Tjentištu.

Stigla su nova imena Nektar OK Festa 2024! The Toy Dolls, Ritam Nereda, Zoster i drugi…

Dan kasnije, odnosno “U subotu, 17. februara, očekuje nas prvi samostalni nastup Mileta Kekina u Klubu studenata Banjaluka. Nekadašnji frontmen benda Hladno pivo, nastavio je samostalnu karijeru i na oduševljenje brojne publike aktivno nastupa u gradovima širom regije. Iza njega su dva albuma ‘Kuća bez krova’ i ‘Nježno đonom’ čije su numere vrlo brzo našle put do publike”, zaključeno je u saopštenju organozatora.

Ulaznice za koncerte u prodaji su putem prodajnog servisa www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH, a ulaznice se mogu kupiti i u Klubu studenata Banjaluka.