Foto : Filip Olćan / Highwaystar

Završen prvi Highwaystar Fest u Valjevu

U Valjevu je tokom vikenda koji je iza nas održan prvi Highwaystar Fest.

Festival je održan 3. i 4. septembra u Holu Centra za Kulturu, sa takvim konceptom da su prvo veče nastupili bendovi, a druge dva DJ-a.

U subotu uveče su u Holu Centra za Kulturu čast da stanu na binu imali četiri lokalna benda – Y.O.X, Aftershock, Sunfire i Revolt, kao i Ascend koji dolazi iz Aranđelovca i Beograda. Iako Hol nije bio ispunjen do poslednjeg mesta, atmosfera i energija kako bendova, tako i ostalih prisutnih je bila takva da je delovalo kao da više nema gde čačkalica da padne.

Prvi Highwaystar Fest u Valjevu ovog vikenda

Drugo veče su održane Highwaystar 80s žurka i Level Party uz ništa manje dobar provod i uz podjednaku gužvu kao i prve večeri.

Valjevci i drugi zainteresovani za posetu festivala mogu očekivati da će se Highwaystar Fest održati i sledećeg leta u većem obimu nego ove godine. Organizacija Festivala se zahvaljuje svim izvođačima na izlasku u susret i profesionalnosti, kao i Valjevskoj pivari, Tchardak pivari, Destileriji 1804 i Centru za Kulturu u pomoći pri organizaciji.

Ispod možete videti sve fotografije. Ako preuzimate fotografije i kačite na svoje društvene mreže, zamolio bih da potpišete fotografa sa “Foto : Filip Olćan / Highwaystar”. Hvala.