Wed. Aug 4th, 2021

Photo : Screenshot - Instagram profil srdjan.zika.todorovic

Žika Todorović ispričao kako je upisao akademiju i kako je završio r’n’r karijeru

Glumac Srđan Žika Todorović (56), sin srpske glumačke legende Bore Todorovića, u poslednje vreme često je aktivan na društvenim mrežama. Ovde objavljuje fotografije iz svoje mladosti, a na poslednjoj objavi je fanovima prepričao kako je postao glumac.

“Kada sam bio u vojsci, Bora je svratio u posetu, doneo mi tekst i rekao: “Imaš nedelju dana da naučiš tekst i doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom, i ako ne položiš imaćeš nedelju dana slobodno“.

Na šta je nastavio : “Znam da nije bio oduševljen idejom da budem bubnjar, baraba kako je on to govorio. Tako sam postao i glumac, a za ono drugo već ne znam.”

A nakon nešto manje od sedam dana nakon ove objave objavio je još jednu u kojoj je ispričao i kako je njegova rock’n’roll karijera počela da se gasi.

“Dobio sam tih čuvenih 7 dana slobodno iz vojske, polagao na akademiji i ovde Koja i ja kod moje mame dogovaramo o nastavku saradnje u Disciplini Kičme, ali sa dva kompleta bubnjeva(Kele i ja).Paradoksalno je da niko od nas nije svestan da je to početak kraja moje r’n’r karijere. Istovremeno i početak jedne druge. Jun ’84”

Highwaystar Magazine radio