Novi album grupe AC/DC – “Power Up”, sada je izašao i može se čuti i online.

Uz sve prepreke koje su se desile na turneji Rock or Bust i smrću dugogodišnjeg ritam gitariste Malcolma Younga krajem 2017. godine, mnogi su se uplašili da će se gitarista Angus Young odlučiti da se povuče iz AC/DC priče. Brian Johnson nije mogao da završi turneju zbog problema sa sluhom, ali pevač Guns N’ Roses-a Axl Rose “uskočio” je kao privremeni pevač, uz to Cliff Williams je najavio da će se povući nakon kraja turneje, a bubnjar Phil Rudd bio je umešan u brojne pravne bitke koje su rezultirale povremenim vraćanjem Chrisa Sladea na njegovu poziciju.

Svi su mislili da bend više neće ni nastupati ni objaviti album. Niko ne bi zamerio Youngu što je stavio bend na stend baj poziciju, ali, umesto toga, on je ponovo “regrutovao” stare članove Johnsona, Rudda, Williamsa i nećaka Stevie Younga (koji je preuzeo ulogu live gitariste kada je Malcolm istupio zbog demencije) da bi u tišini počeli sa radom na novom albumu.

Već ubrzo su počele da se pojavljuju razne priče sa mnogo strana i neke “paparaco” slike, ali niko nije bio siguran u to što vidi ili čuje. Sada smo sigurni da je novi album stigao.

Dakle, uživajte!